Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller sönder




håll om mig nära

det håller ihop vid storm

håller markkontakt



värmekrävande

vindvinande fördrivs vant

av vindlande varm



omhuldande kram

mildrar med varmt ömhetsmys

motar motighet





Övriga genrer av glittertindra
Läst 327 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-04 12:37



Bookmark and Share


    Lindizz
vackert skrivet..applåd.
2008-12-04

  Gunnar Norrman
Härlig, varm och innerlig dikt.
Vilken allitteration!
2008-12-04

  Jojo
ömhetsmysigt vackert skrivet
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra