Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget så befriande som en lång runda vid havet... min överlevnad.


Känslostormar..men havet ligger kvar..


det handlar inte
om kärlek

eller tystnaden

kanske förvirring

eller att havet
ligger där än

när allt annat
förändras

och försvinner

eller är det
kanske jag

eller den jag
var

som inte orkar
möta den jag
håller på att bli

någon alltför
medveten om

livets förgänglighet




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-04 20:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Havet ligger blankt men stormen rasar", som Reeperbahn sjöng.
2008-12-04

  Ola Rydberg
väldigt fin och livsbejakande
2008-12-04

  friheten
Så vacker den är
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell