Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förälskad, vilt o galet. Men vi träffas bara på helgerna för jag arbetar på en annan ort... =(


Lever för fredag

Du tar mitt ansikte
i dina händer

Kysser mig så självklart
som om vi alltid
tillhört varandra


Längtans il i magen


Din röst är en trygghet
ett skyddsrum
när vardagen stormar

Jag fånler
åt allt som är gulligt

fortsätter le
fast världen blivit ful

Jag blir hög av din doft
Kräver din närhet

Lever för fredag

Lever för dig




Fri vers av Sun
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-05 10:15



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Härligt att läsa dina dikter igen! Den här är som balsam mot grå betong. Vackert!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun