Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän som behöver ett stöd som jag inte kan ge henne


Till Caroline i svåra tider

 

 

Du behöver mig inte

Så jag lämnar dig på kanten till stupet

 

Mitt hjärta dunkar i takt med ditt

När du faller och jag står kvar

Någon tar emot dig, det kommer de alltid att göra

 

 

Jag faller handlöst

 

 

Dina ord är viktiga, men det är ändå svårt

 

Jag kommer kunna kämpa mig fram

Tills allting tar slut




Övriga genrer av Amy
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 17:23



Bookmark and Share


  sara-alice
du, verkligen fint skrivet
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy