Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns allting bara så jävla hopplöst..


Jag har lärt mig nu

 

Jag har fått lära mig att stå på egna ben

och inte ramla

Om jag släpper taget dör jag

för ingen tar emot mig

Ibland är stupet nära, ibland alldeles för långt bort

Jag vill hoppa ofta

 

men är livrädd för känslan av att flyga

 

 

Inte för att dö

 

 

Och ångesten över smärtan hindrar mig alltid

 

Jag tänker oavbrutet;

vem skulle sakna mig, vad skulle hända, vart skulle jag komma

Aldrig några svar, mina tomma frågor virvlar ut i vinden

 

Och jag står kvar på egna ben

Så som jag lärt mig göra




Övriga genrer av Amy
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 17:26



Bookmark and Share


  sara-alice
stå kvar snälla. jag kan försöka att hjälpa.
2008-12-07

  tatjana
Här får du ett svar:
Jag skulle sakna dig, jävligt mycket.

Och du vet och du ändå skulle ramla så finns jag där att försöka fånga dig, men om jag inte lyckas med det så finns jag där att plåstra om såren och försöka krama bort det onda, så länge du vill ha mig där förstås.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy