Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet du mamma,
när jag var liten,
önskade jag att
vi skulle dö samtidigt?

jagälskarer.




mamma och pappa, jag älskar er.

mamma,
när jag ska dö
kan du ta min hand?

hålla den hårt,
medans jag fortsätter
på den stig som varit
menad för mig.

pappa,
när jag ska dö
kan du kalla fram ett sista skratt?

så jag kan
skratta med dig,
vara lycklig över
att just du varit min pappa.

mamma,
när jag ska dö,
kan du trösta mig en gång till?

krama mig hårt,
viska ett "jag
älskar dig" och
krama mig en gång till.

pappa,
när jag ska dö,
kan jag få en nalle med din lukt?

som du gjorde då,
när ni var borta,
då luktade jag på nallen
kysste den och kunde sova lugnt sen.

mamma och pappa,
kommer ni ihåg,
när jag var liten
och inte ville att ni och jag
skulle dö,
kommer ni ihåg hur jag grät?


jag
gråter nu också, av samma orsak.











[Mamma, du trodde att när jag 'diktar', så skriver jag om hur orättvisa Ni är, hela tiden? Men ser du, mamma, det är helt tvärtom.]




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-05 21:30



Bookmark and Share


  Uppe bland molnen
Så fin <3
2008-12-20

  Sophia B
ärligt och uppskattad.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum