Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stulet hjärta

Vad lätt det skulle vara om mitt hjärta bara var stulet av en pojke
Men det är stulet av två män
Den ena vacker och vis
Den andra jordnära och skör som is
Båda vill jag ge mitt hjärta och det slits itu
Av krafter som säger att ”han är som du”




Fri vers av Ampellilja
Läst 534 gånger
Publicerad 2008-12-05 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur