Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se också: Heart of glass


Hjärta av glas

Du måste vara försiktig
Med mitt hjärta av glas
Annars går det lätt sönder
Mitt hjärta av glas

Om jag försöker det dela
Mitt hjärta av glas
Gör det bara ont i min själ
Och i mitt hjärta av glas

Men jag ska försöka
För ni båda förtjänar
Mitt hjärta av glas




Fri vers av Ampellilja
Läst 516 gånger
Publicerad 2008-12-05 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur