Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker det?

Om jag gav dig mitt hjärta
skulle du ta emot det då?
Om jag gav dig mitt liv
skulle du dela det med mig då?

Vad ser du när du ser på mig?
Ser du en söt flicka
eller en vacker kvinna?
Är jag någon som du kan dela alla dina dagar med
eller någon som är nog för stunden?

Om jag gav dig min kropp
är det allt du skulle vilja ha då?




Fri vers av Ampellilja
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ampellilja

Mina favoriter
Det är inget vilddjur