Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min livsvän

Som en hägring, bländas jag av den du är
en man med smak av honung, doft av skog, så full av liv.

Likt en fägring, gäckande min lust du när,
kom förena dig och dela all min glädje, vid min sida bliv.




Fri vers av Susy Q
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-12-06 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q