Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till sist


Resan blev längre än planerat
Hon trodde aldrig det var möjligt
Nu är hennes fingrar stela
Hennes hy är grå

Kort sagt har hon slutat leva
Hon blev hämtad av döden
Hennes själ blev renad
Hon njuter i sin låda

Hon hade inte velat
frambringa några tårar
Hon var aldrig menad
Malplacerad här

Äntligen får hon spela
harpa med änglar
Slipper fundera
Dansar i skuggornas dal

Hennes lekamen har oxiderat
Vissa saknar henne mer än andra
Nu är hennes namn graverat
Hon kom hem till sist




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-06 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP