Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen



Morgon ljuset skymtas mellan träden
och dimman stiger allt högre emot skyn
Fåglarna börjar vakna
och sjunga sin vackra symfoni

Men morgonen varar inte för evigt
för solen klättrar högre och högre i skyn
och flera människor och djur
kliver upp för att hälsa morgonen




Fri vers av Sikska
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska