Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett så stort hjärta

Ingen kommer objuden dig inpå  för du vet

 för mycket av det ingen ser

du må vara splittrad av demoner och djävulens skugga

men du äger den sortens visdom

som kommer av en evig kamp

att  försöka fånga verkligheten

så dina ögon är skarpare

din intuition vassare

från någon annanstans

hördes vrålet

 

 vik hädan din fan

 

sedan så tog du min hand och

 log så varmt

sa nu går vi

vandrande molnet

 

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-06 20:03



Bookmark and Share


  aol
här finnes en stor klokhet gillas
2008-12-08

    Maria Malm
Den som kämpar får levnadsvisdom.
2008-12-07

  * Ammi *
Snyggt !
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Visdomens ord...så sanningsraka...
Vackert och bestämt på samma gång/B
2008-12-06

  Sladjana Zubcevic
"sedan så tog du min hand och

log så varmt

sa nu går vi

vandrande molnet"
Underbart skrivet.
2008-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Ja, en viss levnadsvisdom föds ur kampen.
Den kan sedan vara andra till vägledning. Och varnagel.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren