Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till Ewa-Britt


Damen Ewa-Britt
Hon har nog med sitt
Men ändå så hinner hon glädja så många av oss
Med sina kommentarer och rim, och applåder förstås

Jag vill som en vän tacka Dig från djupet av mitt hjärta
Du har uppmuntrat mig så många gånger, och lindrat min smärta
Så därför vill jag hedra Dig med en liten kort dikt
Det känner jag just nu som en plikt

För Du är tjejen som rimmar varje minut
Och Din riminspiration tar nog aldrig slut
Och det är tur, detta rim är Din egen signatur
att rimma till det mesta, och bringa glädjesånger, som går i dur

Så jag vill tacka för många uppmuntrande ord från Dig
I detta rim till Dig från mig
Du genomsnälla uppmuntrande rimmande kvinns
Tack min vän, FÖR ATT DU FINNS!




Ted Örnberg

Foto: www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-06 19:50



Bookmark and Share


  aol
så sant
2008-12-11

  limerick
Instämmer. Vacker hyllning till en helt fantastisk kvinna.
2008-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mon Dieu!
Det var vackra rader
det är ju så man kan få
glädjespader, stort tack
och kram till Dig, ha det
gott och OK!
2008-12-06

    MaryMo
Vill gärna skriva under på denna!
En fantastisk donna, denna Ewa-Britt!
2008-12-06

  Sladjana Zubcevic
En ängels ord om en annan ängel...
Vacker dikt och ord som är sanna.
2008-12-06

  Mats Henricson
Stämmer , TVEKLÖST, in i kören !!!!! VIVA E-B !!!!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP