Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bar underbar himmel



Närvaron

som när varat

har närvarat

alla mina dagar



Min närvaro

i tillvaron

i detta nu

är nyckeln



Jag öppnar dörren

som jag nyss upptäckte

och uppenbarar

det uppenbara



jag öppnar bara

det underbara

under bar

himmel






Fri vers av Ken Taurus
Läst 625 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-06 21:22



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Gillar också detta sätta att vränga orden runt sin egen axel tills de snurrar som jordklotet!
2008-12-14

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Underfundig ordlek. Gillas!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus