Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rädsla



Min känslor är rädda
de flyr allt mer från mig

Mina tankar de singlar likt
löven en regnig höst natt
där allt känns mörkt, kallt

Min rädsla är så rädd
för sig själv
utan att veta

Det är som början
inte har något slut

Slutet inte någon början

Mina tankar saknar
struktur och form

Det finns ingen logisk lösning
på ens egna känslor som man
har för sina egna medmänniskor

Tänk om det skulle finnas




Fri vers av JLindh
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-07 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh