Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till salu




Min bitterhet är till salu
för den som vill ha den

1:- kostar den

Men den får endast köpas av den
som orkar bära den bördan
på sina axlar


Min ångest behöver inte köpa
den får du gratis

Om du inte är rädd för att kvävas


Min skuld kan varken
säljas eller ges bort

För den bördan måste jag
själv arbeta bort




Fri vers av JLindh
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh