Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet, vem vet


Dag för dag

Timma för timma


Kommer den allt närmare

din egna bortgång


För det mest smärtsamma som finns

är att leva

vara sig själv

i sitt egna liv


Dag för dag

Timma för timma


Kommer friheten

din befrielse allt närmare


För den dagen kommer

då din själ flyger sin väg


Då kommer friheten, eller??




Fri vers av JLindh
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh