Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta



Av ren skär smärta

satt den ångesten,

som en vass dolk,

som trängt in i mitt hjärta


Vill bara SKRIKA


Vill Skrika ut min smärta

men kan ej få ut den


För min andnöd

Kippar efter luft


Sen blir allt svart som natten




Fri vers av JLindh
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh