Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min vän



Du, du min vän

Hela min svarta värkande själ
har knutit ihop sig

Till en enda tanke
hela min sörjande själ

Ligger alldeles tung framför dina fötter

Själv är jag bara så tom
så att det svider till en molande värk


Du, du min vän

Märker du inte
eller
vill du inte märka det

Mina känslor, tankar, funderingar
vill bara fly dit där allt är så
tyst, öde och tomt

Har du inget bruk för en
sarjad själ som min


Eller är jag bara i vägen




Fri vers av JLindh
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-07 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh