Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina små välmå (att sparas till en dålig dag)

Det sägs att man är sin egen lyckas smed.....
är jag det tro?
Låt oss se.............

mozzarellafrosseri
ej planerade sovmorgnar
köpa blommor till mig själv

ta en skrivardag
vakna till barnskratt
knocka tidsoptimisten i mig och låta allt ta tid

tidig rufsig mmmm....morgonkärlek
agera på en impuls
sjunga och dansa för mig själv

måla tavlor med barnen
ha en inomhus-picknick med min älskade när barnen somnat
knäcka ett knepigt sudoku

leka
så mycket choklad som jag orkar äta
ta en bakdag

ett riktigt gott rött vin
vända min svaghet till en styrka
läsa, läsa, läsa

långa måltider med familjen
locka mina barn till skratt
och så mycket mer, så mycket mer.....


japp, jag gör nog ett rätt bra jobb.... emellanåt i alla fall.............




Övriga genrer av *maihe*
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 20:30



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Skön!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*