Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så,ta min hand...


...vi ska ju åt samma håll
vill du så följer jag
genom natten
genom livet
tryggt då med hand i hand

Går gärna här vid din sida
om du vill håller
jag dig hårt i stormar
stöttar dig när vi
vandrar hem i natten

Lyssnar på dina ord
och vill du så får
du mina råd
mina svar ska va ärliga
ta min hand

Jag lovar
finns här
med min hand
mina ord
och du kan vara trygg

Torkar dina tårar
ger dig goa skratt
min kropp för dig
mina öron hör
och ögonen ser

så, ta min hand
vi ska ju samma håll
och vill du
så håller jag dig hårt

 




Övriga genrer av Gryft
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-07 21:00



Bookmark and Share


  Blåbäret
ömt och älskansvärt...tryggt och kärleksfullt hand i hand...
2008-12-07

  micke marin
Kändes riktigt bra den här..
välkomnande och trygg..
2008-12-07

  friheten
Så underbara rader
2008-12-07

  prinscess VIP
vad fint
2008-12-07

  Lotti
alltid finnas till hands........ fin
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft