Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s   a   c   o




poooofffff la la la tralala

så sprakar det till sist

i ditt bortskämda huvud

stubinerna antänds i löpeldsfart

skiten under mattan sticker ut för långt

men du rör inte en förbannad min

av fåfänga och något som får bokstäver att dunsta

nej du åker hem till din familj

odlar plastblommor

dricker rätt mängd vin

stoppar om prestigen vackrare än du nattar dina barn

din fega vardagsdespot

 




Fri vers av vissla
Läst 599 gånger
Publicerad 2005-08-17 00:58



Bookmark and Share


  Della K
Rakt mellan ögonen satt den.
Det e renande att vara lite arg ibland.

=)

Bra!
2008-07-23

    Delethee
Gilölar kraftuttrycken här, bra skrivet.

Delethee
2007-08-01

  Saga-Sofia
Tror jag börjar bli lite paranoid. Läste "din fega vardagspoet".

Ja, det här är bra. Särskilt inledningen.
2005-08-18

  madinsane
här utdelas käftsmällar hårdare än tysons. den ryker och glöder och fattar eld.
vajjert, min vän, vajjert!
2005-08-17

  Smultris
OJJJJJJ!!!!

Denna dikt berör mig... Gillar den verkligen...
2005-08-17

  Almaz
Oj oj oj..det ryker om denna hetlevrade, fullständigt lysande dikt!!
Jag tror jag förstår precis hur du känner och det känns underbart att läsa.. Befriande rent ut av, för du sätter orden i munnen på mig med elegans :))

'stoppar om prestigen vackrare än dina barn
din fega vardagsdespot'

Fullständigt genialt!!! hehe..
*skrattar elakt* :)
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla