Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta kinder

 

gråten kom

tårar föll

när ensamheten

dansade i sin närvaro

som en osynlig skugga

 




Fri vers av Lindizz
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-07 23:13



Bookmark and Share


    tramp
Smärtsamt vacker.
Tror ändå att tårar kan vara renande.

Applåd
2008-12-08

  Lars Granlöf
Jo, den öde stranden är bra, en liten stund för lugn och ro, inte längre...
2008-12-08

  Lejonhjärtas poesi
Sorgesamt vackert, delar ensamheten med samhörighet och torkar dina tårar.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz