Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre att längta än att sakna

 

Vi mår bättre om vi LÄNGTAR ,

istället för SAKNAR.

Även om det ibland är,

lääängtaaar, längtar, längtar,

krälande i gruset med handen streckt efter.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf