Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken fyller mig


Uppfylld av dig!



You are the love of my life!

Du fyller mig med din kärlek
så jag känner mig alldeles uppfylld

Fyller dig med min tillbaka







Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 565 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-08 17:23



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
MMmmm vilken positiv spiral det blir när man känner så där...liksom ger tillbaka lika mycket kärlek som man själv får...då får man ännu mer och...ja du vet *ler*
2008-12-08

  prinscess VIP
det låter vackert
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand