Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett land du bara anar



Det finns ett land
du bara anar

kanske bär du drömmen om det
som en hemlighet

djupt inom dig
där vissheten bor
att du en dag

ska ankra på en kust
som du aldrig sett

men längtar till





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 424 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-12-08 18:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt skön poesi.
Bokmärke.
2008-12-15

    Bodil Sandberg
Ett land bortom stjärnorna..ja visst ..det är min önskan - underbart vackert min vän!!!
2008-12-10

  Maria T
Grattis.
Mycket vacker poesi.
Det finns ett rike
som aldrig bävar.
2008-12-09

  friheten
Grattis!
2008-12-09

  Sladjana Zubcevic
"Det finns ett land
du bara anar"
Underbart skrivet vännen.
2008-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Den som tror på Jesus och har tagit emot Honom i sitt hjärta kommer att komma in i det landet, som vi känner som himlen.
2008-12-09

  Bjarne Nordbö
Jag var på antikvariatet idag och beställde Hjärtats Knytnävsslag av Ylva Eggehorn. Kommer osökt att tänka på henne här.

Visst bär jag min dröm som en hemlighet. För hur skulle någon förstå vad det är jag tror på. Försöker hålla orden små. Livet stort. Och detta är alldeles utmärkt bra.
2008-12-09

    sundance-kid
väldigt vackert !
2008-12-09

  rebecca d
och därför klarar vi att gunga upp och ner på vågorna...
2008-12-09

  Johan Bergstjärna VIP
poeter.se/viewText.php?textId=790997
2008-12-08

  Johan Bergstjärna VIP
"Det finns en mörklagd hamn, du ser den inte nu, men färdas dit..."
2008-12-08

  Maria Zena Viklund
"djupt inom dig
där vissheten bor
att du en dag

ska ankra på en kust
som du aldrig sett

men längtar till"

fint!
2008-12-08

  friheten
Så bra skriven!
2008-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det vet jag väl
var det är, det är
ju där, där regn-
bågen slutar, så
dit jag kutar...
2008-12-08

  ~Leonardo~
den påminner om det här ständiga sökandet...och hur når man dit...finemangdiktat av dig..
2008-12-08

    ej medlem längre
Så fint du uttrycker drömmen om "det förlorade paradiset" som nästan alla människor, religioner, ideologier och filosofier har.
2008-12-08

  Eaglemountains VIP
Jag vet en väg som leder .....
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius