Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig att du ska försvinna,
aldrig att du ska ta självmord.




lilla vän, le.

lilla vän,
jag ska torka
upp dina tårar,
som rinner ner
från dina ögon.

jag ska blåsa på
dina svidande sår,
tills du mår bra igen.

jag ska dra bort smärtan
och sorgen från ditt hjärta,
den ska aldrig mer få ta dig.

jag ska ge dig
all min livsglädje,
få dig att le innan
det är för sent.

lilla vän,
jag ska rädda dig
från dina mardrömmar,
det har jag bestämt.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-12-08 20:12



Bookmark and Share


  Uppe bland molnen
Dikten var så otroligt vacker att jag läste den om och om igen och jag vill ge dig konstruktiv kritik men jag kan inte, för allt var så fint.


Däremot. Jag vet hur förjävligt det känns om någon sm står en nära är sjukt deprimerad. Men du får inte ta på dig att få personen att må bättre Tillslut mår man för jäkla dåligt själv. Jag lovar, det blir för mycket att bära. Om du mår dåligt av det, snälla, snälla be någon om hjälp. Om inte annat så för att du ska kunna prata av dig <3
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum