Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet innehåller alla zoner...ljusa som mörka.


Ett samtal

Jovisst min älskade är livet ett lidande
det har vi båda fått erfara

Men älskling

Jag lider mycket mindre nu när du är här
och gör mig het av kärlek




Övriga genrer av Yvonne Vigstrand
Läst 523 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-09 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand