Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppna ert sinne och ta till er orden som om de kom från en gammal vän (till några av er där ute i cyberrymden är jag ju faktiskt det ;)


ett brev


Hej min vän :)

Det var ett tag sen sist, men livet stannar tydligen inte trots att vi inte ses.

Det verkar vara fullt ös hela tiden, får tvinga mig till att stanna upp och bara vara. Men klarar man av det, så är det antagligen nyttigt. Antar det. Vad tror du?

Hur har du det med kärleken och hälsan då? Sist så.. ja men det vet du ju. Vi mår bra, kanske för bra, man kan bli orolig för mindre. Varför ska det vara så där för. Livets balansgång.

Du vet att vi flyttat va? Bytte ett hus mot två och banken betalar. Men det är fortfarande Munkfors som gäller. Du kan läsa om det på hemsidan:

www.westlund.dinstudio.se.

Vi ska bo i det ena huset, och så har vi det andra till atelje och galleri. Lyx jag vet. En bra sak är när det är så nära behöver vi bara ta ett tiotal steg så är vi där. Nackdelen är den samma, man får svårt att hålla sig därifrån.

Du är förstås välkommen dit när du vill. Vi kan prata konst eller om det du vill. Årstidernas skiftningar, poesi eller musik. Om du vill prata om saker jag inte förstår så är det också okej, kanske kan jag lära mig något. Kanske vi sitter tysta och lyssnar på världen. Dricker kaffe och filosoferar.

Men du. En glad nyhet. Äntligen har jag kunnat lägga ut lite bilder igen vid galleridelen vid poeter.se igen, och uppdatera hemsidan. Haft lite krångel med Internet (och det har jag än, lånar bonusbarnets laptop just nu) och en sprillans ny mobil som jag inte riktigt lärt mig än. Visst är tekniken underbar när den fungerar. Det ska iaf vara bättre bildkvalite, är det kasst beror det på fotografen. Det vill säga mig :)

Skulle uppskatta om du kunde ge mig lite feedback på bilderna. Du vet att jag tar till mig det jag vill, men uppskattar dina tankar. Du har ett sätt att tänka som är alldeles unikt för dig. På både gott och ont.

Nu får du ha det alldeles fantastiskt tills vi ses eller hörs,
kram Hans.






Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-09 17:59



Bookmark and Share


    huldran
Premiär för mig, är inne o tassar på din sida, kul brev ;)
Fastnat i dina dikter och målningar , kommer och hälsar på fler ggr.
2009-02-15

  kath
Underbart brev!
2008-12-10

  arie
Tack

för ett fint brev, det gläder mig mkt.

Självklart går jag in och tittar på dina bilder
Det ska bli både kul som intressant

Du kommer att märka
när jag tassar runt i ditt galleri
endera dagen

alla hälsar tillbaka

kram
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP