Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

84. Samla mina tankar



Ibland är min dag
som en lång tröstlös färd
mot natt
Ibland flyter min dag
som en stilla porlande bäck

En dag skall en stormvind
från Herren dra fram
Herre samla mina tankar
Det avslöjande ljuset
börjar falla in
Lär min kunna lämna det
som det blev strid om
med kärlek och tacksamhet
Fyll mig med livsmod

Det finns ett rike
som aldrig bävar
Lär mig rikta mina tankar
mot Kristus
I det ljuset
befinner jag mig väl




Fri vers av Maria T
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-09 20:30



Bookmark and Share


  Roula O
Underbar poesi...mycket vackert!
2009-02-19

    wildrosen
mästerlig poesi...tack Maria...
2008-12-22

  Eaglemountains VIP
Underbar poesi med hopp, kärlek och tacksamhet, i färd mot ljusets rike, mot Herren .....mot evigheten ....
2008-12-11

  Lia-Lej
"Lär mig kunna lämna det som det blev strid om med kärlek och tacksamhet" Med den bönhörelsen hade vi så när himlen på jorden redan!! Vilken bön!!
2008-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Kol 3:1-3

En underbar dikt, Maria.
Gud välsigne dig!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T