Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är blind





Han tittade på hennes,

svullna sönderkyssta läppar

de var röda, nariga

men ändå så sensuellt inbjudande

till en kyss


Han tänkte en stilla tanke

som så många gånger förut


Hur mycket han tycker om

denna vackra, varma, sensuella kvinna


Som är alldeles perfekt

i hans ögon

men även hon har fel och brister

som alla andra människor


Men han är villig

att ta de på köpet

för honom är ju hon perfekt


Kärleken har sina sidor

både fördelar och nackdelar

men den är defenitivt blind




Fri vers av JLindh
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-09 21:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Visst är kärleken blind, men hur perfekt någon än kan tyckas vara så finns det ändå ingen som är det helt igenom - och tur är väl det, för hur vore det om världen bestod av perfekta människor? Hemska tanke! Fin text:-)
2009-05-25

  friheten
Jätfin skriven
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh