Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om "någon"




Tänk om "någon"
kunde vara en livsorganism

Tänk om någon kunde vaka över
människans förtröstandes längtan

Tänk om någon kunde smeka
din trånandes kropps längtan

Tänk om någon kunde kyssa
dina svulna läppars törst

Tänk om någon kunde älska med dig
släcka din längtans hopp efter någon




Fri vers av JLindh
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 21:38



Bookmark and Share


  friheten
D skriver fin om kärlek
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh