Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2004


Nu finns blott framtiden kvar



Livet bjuder
på lustiga piruetter

Minnen från det förgångna
tränger sig oväntat på
och avtecknar bekanta siluetter

För en kort sekund
känns allt precis som förut

innan den smärtsamma
insikten återvänder
med verkligheten om
att ingenting längre
är vad det var

Insikten om
att det förgångna
en gång för alla
nu är slut

... och att nu
finns blott bara
framtiden kvar ...


©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-17 17:57



Bookmark and Share


    Ahhava
Framtiden, denna skrämmande, osäkra ,främmande, oväntade och underbara framtid.
Den glömmer man oftast bort när smärtan i själen är för stor. När man bara vill stanna upp, inte gå vidare trots att man inser att man inte kan gå tillbaka. Hur gärna man än hade velat, men hade man verkligen det?
När man har facit i hand förändras ibland ens bild av hur dåtiden borde slutat.
2005-08-25

  himlens hemlighet VIP
ja allt var bättre förr...ju förr desto bättre...är framtiden blott? det kan allt känns så när man lämnar något viktigt och kärt för att gå vidare...tycker mycket om sista stycket...en vemodig avslutning om saknad och en modig i att bryta upp och gå vidare...betyder det för mig
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP