Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör staden vakna..


i tre rader

 

Liv rörelse ljud

             bortom min horisont

i vaccum jag stannar




Övriga genrer av Gryft
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft