Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min andra hälft





var nog

bara luft

för

jag väger

mer

utan den





Fri vers av Mygg
Läst 338 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-10 10:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härlig:-)
2009-03-13

  Elaine.S VIP
Den här var underbar att läsa, kort och med tyngd
och den kan även läsas nedifrån och tolkningar kan man göra många...sånt gillar jag:)
2008-12-11

  berxper
Det tunga kan väga lätt; sånt märks tydligt i efterhand!
Sen är det en tolkning vad som är "Min andra hälft".
Kanske är det en dubbelbetydelse.
Andemeningen är väl att du är befriad.
Bravo
2008-12-10

  arie
du får till det
och visst är humorn ett bra sätt att få distans
till saker och ting

man behöver inte alltid ta sig själv på så blodigt allvar
och att se sig själv något från ett utanför perspektiv
känns befriande

lätt som luft kanske...

kan man krama luft?
2008-12-10

  Elin Katten Lo VIP
Tycker att denna är väldigt tragiskt, och den gör mig ledsen på något sätt. En andra hälft, som inte finns där - även fast den personen finns där/har funnits där. Och så luften. Det kanske är meningen att man ska skratta, men jag kan inte. Mycket bra skrivet M.
2008-12-10

    Melona
asgarvar

ja, så är det ju ibland

du är alltid så jäkla rolig
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg