Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Mr & Miss December

December har återigen
fuskat med karaktären

ena dagen,
totalt iskall, mörk och kolsvart

andra dagen,
en helt underbar fantastisk vinterdag

varför var du tvungen att bli

en miss december ?

*

Rebusarna skrivs
med nödrim i kylan

ena raden,
så kärleksfullt av värme

andra raden,
egoistisk avsågad från omvärlden

varför var vi tvungna att skriva

decemberbrevet ?

*

December har återigen
fumlat med karaktären

ena natten,
så stjärnklar utan hjälp

andra natten,
berusad så stjärnorna syns ändå

varför var jag tvungen att bli

en Mr December ?




Fri vers av J P
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-10 13:27



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Nu när du skrev detta rebusbrevet tillhör du decemberdrevet(; <3
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P