Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag mår?

Det kan jag knappt svara på

för jag är nog död på riktigt

Kan varken känna hjärtslag eller känslor
Har inte gjort det sen du rev ut mitt hjärta


Jag tror du glömde bort det

någonstans i den mörka allén

ett hjärta



i trasor




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-10 16:10



Bookmark and Share


  Vinnie
"Jag tror du glömde bort det

någonstans i den mörka allén

ett hjärta

i trasor "

Åååhhå. Väldigt vackert skrivet.
2009-05-24

  zinna
Vackert skrivet om en tung sorg.
Jag hoppas att du mår bättre snart.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var