Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är lögn Och jag har nog slutat tro på änglar.


Slutord.

Drömmen är över
Det kommer aldrig bli vi
Jag var väl bara för stunden, eller hur?
Lyckan med dig var en lögn, va?
Bara det att jag råkade älska den lyckan.

Nu har du _Henne_

Jag stoppas tillbaka och kommer nog aldrig få komma fram igen.
Du vet, jag var vid älven idag.
Med mitt enda minne, och en lapp.
Småbitar av minnet sjunker ner i botten, och lappen bränns upp.
Vad det stod på lappen, kommer du aldrig få veta kära vän.

Men vad du får veta, är att jag älskar dig.
Jag tror, nästan vet att jag älskar nog dig mer än _Henne_
Men du ville ha något annat.
Och nu är jag ensam.

Jag såg detta komma, jag var faktiskt rädd.
Och självklart så blir det så.
Du insåg att du inte kunde leva utan _Henne_
Du insåg att du älskar _Henne_.

Jag insåg hur mycket jag tog för givet.
Jag insåg hur mycket jag ville ha dig, igen.
Men det är försent, min ängel.

Du vet att du är en ängel va?
Jag har alltid älskat änglar.




Men änglar älskar inte mig.









Övriga genrer av MickeMagic
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-06 19:43



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
älskade människa,
hon kan gå och dö
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var