Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är känslan som aldrig dör ut. Du dog aldrig ut.


Känslan som aldrig dog ut

Anta att din mage kniper och dina knän skakar
Att denna närvaro fyller din själ med ro
Att dessa varma kyssar får dig att flyga
Att andetagen mot din kind är äkta
Och att det är sanning i hans ord
Renhet i dessa snabba hjärtslag
Att ni kunde vila under himlavalvet
Samtidigt flyga högt över molnen, över era liv
Anta att ni äger månen och solen, lever i paradiset

Anta att du är förälskad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av MickeMagic
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var