Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rebecca du betyder mer än du anar.


Hon heter Ängel.

Det finns inget värre
än att se din blick när
jag tvingas ifrån dig.

Det finns inget värre
än att tänka på dig
för ofta, att sakna dig
så som jag gör.

Det finns inget värre
än att vi kanske träffas
en gång om halvåret.

Det finns inget värre
än orden som skär
i halsen på mig.

Det finns inget värre
än huset som jag
tvingats bo i.


Och ibland längtar jag
tillbaka till då vi var
små tigrar i ett
slitet lusthus.




Fri vers av MickeMagic
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 14:27



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
Min älskade trasiga människa.
Det skulle vara så skönt om vi kunde leva på att jaga humlor i solen. Jag önskar mer än jag kan beskriva att du skulle vara lycklig.
Du är min äldsta vän och det gör ont att du inte är en del av min vardag, jag saknar dig alltid.
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var