Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och när jag sakta sjunker in i dvala, som i början på en dröm, lyses världen upp i ett vitt sken och du flyger med mig i din famn. ''Oroa dig inte, jag ska ta dig hem.'' Vårat himmelrike Paradiset.


Är det över nu?

Månder i totalt mörker
Tomma nätter
Lakan dränkta i tårar
Hesa skrik i kudden
Sönderslitna sår
Blödande hjärtslag

Jag som trodde det var över nu

När jag öppnar min ögon ser jag dig
När jag sluter dem ser jag dig och mig
Drömmar om lyckliga minnen
Dina isblåa ögon
Dina djupa andetag
Dina läppar mot min själ

Jag som trodde det var över nu

Du fick mig att sväva lätt på mina vingar
Du lärde mig flyga
Du likt en vacker ängel... Älskade mig.
Men likt en dröm vaknar jag upp
Mina vingar är förevigt brutna
Kvar ett djupt sår i min själ

Jag som trodde det var över nu

Trött på dessa tårar och denna hemska ångest
Trött på denna lögnaktiga värld
Trött på obrukbara vingar
Trött på ett liv utan dig.

Knivskarp död mot oregelbundna hjärtslag
Ett sista andetag mot kalla vindar




Är det över nu...?




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 23:01



Bookmark and Share


  Asleep
"Och när jag sakta sjunker in i dvala, som i början på en dröm, lyses världen upp i ett vitt sken och du flyger med mig i din famn."

så vackert
2009-10-20

  viunderregnmolnen
du skriver så jävla bra och det är fan inte över, det gör ont jag fattar det men du klarar dig. det gör du. och vi ska ses nu i helgen och om, jag vet inte hur långt men det kommer, så ska du må bra och ditt liv ska se ut så som du vill ha det.
det kommer.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var