Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trösten väntar någonstans.. jag hoppas det..


Du fick se hur livet var

Det övergivna barnet
så osynligt liten
skrämd av iskall omgivning
folk grimaserar vill inte förstå
ännu en förlorad ängel
väntar på sin förlorade himmel
vad är det för dag?
En svart dag
mitt söta lilla barn
Vad är det för år?
Ditt livs kanske sista
men livet
det är inte längre än så här
du fick iallafall se hur livet var
misströsta ej söta lilla barn
tusen änglakramar är dina
bara dina i döden
gråt inte mer lilla barn
tusen friska änglahänder
torkar bort all din sorg snart







Fri vers av Skrivarn
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-02 03:58



Bookmark and Share


  MickeMagic
Riktigt fin text!
Den fick mig allvarligt talat att gråta.
Den är så välskriven och underbar, går inte att förklara!
2009-01-12

    ej medlem längre
Det är sorgligt att bara änglar kan trösta dessa barn.
Fint skrivet!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn