Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tackar för förståelse.


Olika Världar

Änglar med blå ögon söker sig till mig
De ger mig lycka

Denhär gången undrar jag hur lång tid det tar innan jag faller igen
Jag vill inte tänka så, men jag gör det ändå
Varför?

Denna lyckan kom med ett tungt pris
Jag glider isär med mina närmsta vänner
De önskar mig all lycka
Men när jag väl får den så glider dem isär från mig
Eller är jag bara dum som inte ser att de lämnar mig mer och mer för varje dag?

Vad är det för sorts lycka?
Måste vänner lämna mig för att jag ska kunna få kärlek?
Måste kärleken lämna mig så jag ska kunna få vänner?

Måste jag alltid må dåligt vilket val jag än väljer?

Vänner växer ifrån
Beroendesug växer sig större
Snart sitter jag där med konstgjort lycka i rök
Kärleken bredvid
Vänner långt ifrån mig







I helt olika världar




Fri vers av MickeMagic
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 22:38



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
du och jag till exempel, olika världar är nog en rätt bra beskrivning och vi träffas alldeles för sällan men alla änglar med blå ögon kan gå och dö med tanke på hur de får dig att må.
'nu har jag bestämt mig, i dont do kärlek längre.

förutom såndär bra vänskapskärlek som gör att jag skolkar från min prao imon och kommer till dig. då ska jag berätta för dig precis hur bra du är på att skriva. <3
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var