Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas ut

och vid
en timme slår
som solljus

Dörrarna har varit
oöppnade öppna
länge nog

andas ut av
vår världs
åldrande

ser du mig
som speglingen
och över ensamheten

ett himmelskt hav
där mina tårar
badar i åratal




Fri vers av virre
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-10 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre