Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet!

Vet att du finns
Vet att du kan se mig när jag gråter
Vet att du kan förstå när jag fattar
Vet att du mitt vacklande förlåter
Vet att du kan se mig när jag skrattar

Vet att du kan se mig i de djupaste kvalen
Vet att du stöttar mig när jag ramlar
Vet att du ser när jag står inför valen
Vet att du ser hur jag irrande famlar

Vet att du är med där allt mörker finns
Vet att du finns där alltid när jag ropar
Vet att du både godhet och ondska minns
Vet att du ser när problemen runt mig hopar

Vet att du är närmare än någon annan
Vet att du kan se mig i alla nyanser
Vet att du lägger din hand på pannan
Vet att du alltid ger nya chanser

Min följeslagare är du genom berg och dal
Min ständiga medvandrare i glädje och sorg
Min tröstare när jag lider mina helvetiska kval
Under vandringen på mänsklighetens torg
Ditt namn är kärlek som det vackraste är
Den som oss alla mot vår egen sanning en dag bär




Fri vers av duvan59
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59