Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åker bort från det som kunde blivit mot det som ska bli





Det läkta såret öppnas

när jag tänker

på våra dagar


Fingrarna darrade av frost


Tårarna rullade nerför kinderna

men

du har aldrig sett dem

och

du kommer aldrig se dem


Jag lämnar de trasiga dagar

och

vilar sen i en trädgård

där kärleken väntar på mig


Jag åker bort

från det som kunde blivit

mot

det som ska bli














Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-12-11 16:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ser ändå längtan och hopp här.
2008-12-15

  Blåbäret
smärta som tvingar framåt ändå...ett steg i taget...
2008-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert men
vemodigt hoppas
det går som Du vill
*-nan lycka till!
****************
2008-12-11

  JNI
Åhh vad vackert !

så skall det ju göras och bilden passar ypperligt till där nya strålar börjar lysa upp tillvaron .. *ler*

Himla vad jag ser hur orden börjar leva och få energier igen ..
2008-12-11

  Michaela Dutius
Underbart längtansfylld och hoppfull.
Mycket vacker...
2008-12-11

  prinscess VIP
väldigt vacker och längtan värmer
2008-12-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Ibland behöver man besluta sig för att lämna. När allt är vägt och inte räcker.... mot framtiden du dig sträcker!
2008-12-11

  Afrodite
Mycket vacker, jag tycker speciellt om de sista raderna
Jag åker bort från det som kunde blivit mot det som ska bli - hoppfullt om framtiden!
2008-12-11

  Angeldust
<3 vackert <3 kramar Sunny
2008-12-11

    Al Lanzon
Vackert
Sorgligt
Hoppfullt
2008-12-11

    Ken Cassel
VACKERT

Kramar
2008-12-11

  anits VIP
Texten så målande och berörande
2008-12-11

  aol
stark talande poesi som berör mit hjärta
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP