Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det kan kännas att bli lämnad av den man älskar, min egen lilla tolkning....


Tårar het som lava

Blodet stelnade till av chock
hjärtat sänktes ner
till helvetets frossande maskar
tårar het som lava
brände sönder mina kinder
luften blev dystert tjock
av stanken från ruttnande lik
min själ krossades
likt en ensam liten fiskebåt
krossas av gigantiska vågor
mitt ute på det stora havet
såg henne aldrig mer
vill aldrig se henne mer




Fri vers av Skrivarn
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-16 18:27



Bookmark and Share


  MickeMagic
Att må så är hemskt, så e det :(
Gillar denna tolkningen!
2009-01-12

  Jessica B
Herre gud vad fin den va.
Beröde så djupt in i hjärtat mitt.
Känner all din smärta tårar som bara bränner in i huden lika het som lavan själv.
En stor aplådd för dig
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn