Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det faller stjärnor inatt



Det faller stjärnor inatt
magiska kärleksstjärnor fyllda med känslor
att fångas med öppen hand
av dem som så önskar
och att ge vidare till valfri
mottagare
Själv fångade jag famnen full
att dela med mig till alla poeter
och andra vänner
Var så goda
ta hur många ni vill

 

 

vänlighet                respekt
                   värme     *     förståelse   *     kärlek                   
        värme  * kramar   *   förlåtelse    *      kärlek          
 respekt *  kärlek  *  värme  *   tolerans  
 acceptans * glädje  *   respekt
 omtanke  *  kärlek 
 kramar 
 *
 




Fri vers av Nic
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-08-17 23:03



Bookmark and Share


  madinsane
bryter ihop åt spams sååå sjuka humor.. helt underbart!! spam, du är bäst!!

och dikten har jag ju redan kommenterat.. men den är hur fin som helst! fortfarande.. trots de där tu barnsliga filurernas plotter.. *s*

(kan inte sluta garva.. jag tar en korv och en knäckemacka med kaviar..*dööör*)

*harkel*

flåt
2005-08-18

  unhappyvoices
jag tar alla ;) , tackar tackar.
Nu blev jag glad
2005-08-17

  johii
hahahahaha
jag fylls av glädje :D
2005-08-17

  madinsane
även jag väljer alla.. tack så mycket :)

vacker utformining.. och det röda gör den så levande.
2005-08-17

  Myself
tack,vet inte vilken jag ska ta...
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic