Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nionde nattsvarta timmen



Det som aldrig blev av
ansatser
avsikter
allt halvvägs
eller inte ens det

tankar
med frö till handling
viljor
som rest sig och kroknat
förlamade föresatser
stormvåg
som ebbat ut

allt det ofullbordade
bär jag i mina händer

fram till Honom

som ropade
i den nionde nattsvarta timmen

Det är fullbordat




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-11 19:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag ber under tårar med MariaT här.
Bokmärke.
2008-12-15

  Maria T
Uthärda mig Herre.
Du har rivit mitt skuldebrev.
Gudomlige Mästare förvandla mig
2008-12-13

  anits VIP
Vackera och tänkvärda ord
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius